Júniusi küldetések - Ne felejts el választani!

2024.06.03-án indul az új szezon, és ezzel egyidőben új küldetéseket is választhatsz. Tedd meg minél előbb, hogy legyen időd teljesíteni a szezon ideje alatt!


Íme a lista, ezek közül választhatsz:


TORONYDÖNTÉS NÉLKÜL
Játssz Villámháborút és  győzd le ellenfeleidet toronydöntés nélkül! Hány olyan meccset tudsz  ebben a szezonban megnyerni, amiben egyetlen tornyot sem döntesz le?
TORONYDÖNTŐ
Játssz Párbaj játékmódban és  dönts le minél több tornyot! Hány tornyot tudsz összesen ledönteni ebben  a szezonban? (A toroonydöntések száma akkor is hozzáadódik a küldetéshez, ha nem te nyered a meccset.)
HOSSZÚ HADJÁRAT STRATÉGA
Játssz Hosszú Hadjáratot,  és a háború előtt legyen neked a legtöbb pontod! Hány ilyen meccset  tudsz teljesíteni ebben a szezonban? (Figyelj, mert nem a játék végi  pontszám, vagy eredmény számít ennél a küldetésnél!)
NYERŐSZÉRIIA - SZÖVETSÉG
ZSINÓRBAN hány Szövetség  játékot tudsz 2 csillaggal megnyerni? Az egymás utáni győzelmeiddel  ebben a szezonban mennyi csillagot tudsz összegyűjteni? Ne feledd, ha megszakad a szériád, akkor előről kell kezdened a csillagok gyűjtését!
A küldetésnél a csillagok számát tudod beállítani (nem a játékok számát)!
SZINTLÉPÉS UTÁN
Minden héten a szintlépés után gyűjts minél több szezonpontot! Mit gondolsz, hány pontot tudsz egy szezonban összegyűjteni a szintlépéseid után? (Csak azok a pontok számítanak, amelyekkel túlteljesíted a szintlépést!)
REKLÁMOK PUSZTÍTÓJA
Nézz meg minél több videóhirdetést a játékaid után! Hány hirdetést tudsz megnézni egy szezonban?
Minden versenyszobás és barátjátékod után megnézhetsz egy-egy hirdetést. A főoldalon, a bal alsó sarokban megjelenő ajándékdobozra kattintva indíthatod el a videókat. Egy nap maximum 10 hirdetést tudsz megnézni. (A reklámokat a Google Ads biztosítja. Előfordulhat, hogy nincs olyan hirdetés, amely megjeleníthető lehetne neked. Csak akkor válaszd ezt a küldetést, ha az esetek nagy részében biztosan szoktál reklámot kapni. A reklámok megjelenésére mi nem tudunk garanciát vállalni.)
CSAK BARÁTOKKAL
Játssz barátjátékot bármelyik játékmódban! A lényeg, hogy legalább egy barátod csatlakozzon a játékhoz. (Csak azok a játékok számítanak, ahol te és a barátod aktívak voltatok.) Hány barátjátékot tudsz lejátszani ebben a szezonban?