BOLOND BAJNOKSÁG!

Ugyan a Húsvéti Nyulak Szövetségének az ellenállásába beleütköztünk, de a Mikulás és a réMszarvasok segítségünkre siettek, így április elsején, hosszú idő után újra, Bolond Bajnokságot indítunk!


Az elmúlt évben rengeteg új kérdést küldtetek be, amelyek jobbik részével már találkozhattatok a játékban, de a legnagyobb kincseket erre a Húsvétra tartogattuk! :)


A kincsesbányánk legaljára még mi sem merészkedtünk le, féltünk, hogy még a "Marianna"-ároknál is mélyebbre kerülünk és nem lesz kiút.

De azért azt meg kell mondanunk, hogy a mélységben kutakodva találtunk jó pár kellemetlen, komolytalan, troll, teljesen hibbant kérdést - pont egy bajnokságra elegendőt.


Ezen a ponton úgy gondoljuk, hogy a Krampuszok felhívását muszáj közzétennünk (virgáccsal fenyegettek minket). 


"NAGYON FONTOS! A Bolond Bajnokságban a részvétel önkéntes, senkit sem kényszerítünk - bár azért erősen ajánljuk, ha ti is lázadnátok a Nyulak és a húsvéti sonka uralma ellen. (Mi ugyan december 6-i virgáccsal fenyegettünk volna meg mindenkit, de a Mikulás nem hagyta :( ). 

A bajnokságon megjelenő kérdésekért nem vállalunk felelősséget, illik azokat teljesen komolytalanul kezelni, és nem megsértődni, felháborodni. Az esetleges felháborodott üzeneteket megfelelően "iktatjuk".

Kéretik minden érzékenyebb lelkületű játékos próbálja a helyén kezelni az eseményt. (Április elseje - ugye értitek?!)

A bajnokság célja (azon kívül, hogy bosszantsuk a Nyulakat) a szórakozás, a tét nélküli, minden tudást feleslegessé tevő kikapcsolódás."


Szóval várunk mindenkit 2024.04.01. 20 órakor egy nyúlmentes Bolond Bajnokságra!

Felkészülni nem lehet, de mindenkinek jó szórakozást és sok sikert kívánunk!


Ui.: A Facebook oldalunkon, EZ ALATT A POSZT ALATT várjuk a "legjobb" kérdéseket, amelyekbe belefutottatok a bajnokság során. :)