NE FELEJTS EL ÚJ KÜLDETÉST VÁLASZTANI

Hétfőn indulnak az új küldetések. Válaszd ki, hogy melyiket teljesítenéd a következő szezonban és gyűjtsd be értékük az értékes jutalmakat!


Hogy milyen küldetésekre számíthatsz? Íme:


1. Rubin gyűjtő:
Napi ranglistás eredményeid  után  szerzett Rubinok számát kell beállítanod ennél a küldetésnél. A   ranglistás eredmények után szerezhető drágakövekről ITT olvashatsz. Fontos, hogy csak a NAPI RANGLISTÁVAL gyűjtött rubinok száma számít!


2. Reklámok pusztítója:
A szezon során megnézett  videóhirdetésekkel teljesítheted ezt a küldetést. Minden versenyszobás  és barátjátékod után megnézhetsz egy-egy hirdetést. A főoldalon, a bal  alsó sarokban megjelenő ajándékdobozra kattintva indíthatod el a  videókat. Egy nap maximum 10 hirdetést tudsz megnézni. (A reklámokat a  Google Ads biztosítja. Előfordulhat, hogy nincs olyan hirdetés, amely  megjeleníthető lehetne neked. Csak akkor válaszd ezt a küldetést, ha az  esetek nagy részében biztosan szoktál reklámot kapni. A reklámok  megjelenésére mi nem tudunk garanciát vállalni.)


3. Kérdésíró (Tipp)

A küldetés lényege, hogy a  szezon alatt minél több olyan tippkérdést írj és küldj be a játékba,  amelyet a játékosok többsége elfogad.

Ebben a küldetésben csak a befogadott tippkérdések számítanak, a feleletválasztós kérdések NEM!


4. Toronyőr:
Ennél a küldetésnél csak a  Villámháború, a Hosszú Hadjárat és a Párbaj csaták számítanak. Minden  ilyen játékmódban játszott csaták közül csak azok számítanak, amelyeket  három toronnyal fejeztél be. Játék közben visszaépítheted a tornyodat. A  lényeg, hogy a játék végén meglegyen mindhárom.


5. Nyerőszéria - Szövetség

A küldetés lényege, hogy ZSINÓRBAN hány Szövetség játékot tudsz lejátszani, amelyet két csillaggal fejezel be. A küldetésnél a csillagok számát tudod beállítani (nem a játékok számát)!

Tehát például az 50 csillag 25 zsinórban, két csillaggal megnyert játékot jelent.


6. Gyengék védelmezője:
Azok a játékok  számítanak, ahol Villámháború, vagy Hosszú Hadjárat során, a háború  fázisának minden körében a két ellenfeled közül azt támadod meg, akinek  épp több pontja van. Pontegyenlőség esetén bárkit támadhatsz, a küldetés  ilyen esetben teljesül.


7. Húsvéti küldetés

Ez a küldetés csak 2024.03.28-04.03. között lesz elérhető.  Tehát ha ezt a küldetést választod, akkor ebben az egy hétben tudod  majd teljesíteni. A lényege, hogy bármelyik játékmódban is játszol, a  terjeszkedés szakaszban foglald el azt a területet, amelyen a húsvéti tojást  látod. A küldetésnél beállíthatod, hogy ezalatt az egy hét alatt, hány tojást  tudsz így begyűjteni.

FONTOS! Ha nem választod ki  ezt a küldetést, a játékaid során begyűjtött húsvéti tojások után, a játék  végén megkapod a jutalmadat, akárcsak azok a játékosok, akik ezt a  küldetést választották. 


Te melyiket választod?