ÚJ SZEZON - ÚJ VERZIÓ

A hétfőn induló szezon kapcsán összegyűjtöttök a legfontosabb tudnivalókat.


VÁLASZTHATÓ KÜLDETÉSEK LISTÁJA


 1. Csillagszéria: Villámháborúban, Hosszú Hadjáratban, vagy Párbajban SOROZATBAN (egy, vagy két) csillaggal zárt meccsek számítanak bele a küldetésbe. Fontos, hogy a csillagok számát kell majd beállítani, nem a meccsek számát!

 2. Megfontolt győzelem: Nyerj úgy Szövetség csatát, hogy minimum hat körös háborút vívtok a Sötét Nagyúr ellen. Az így megnyert játékok számát kell beállítani.

 3. Rubin gyűjtő: Érj el minél jobb helyezést a napi ranglistán és a ranglistás helyezéseddel gyűjts minél több rubin drágakövet. Ennél a küldetésnél azt kell beállítanod, hogy hány darab rubint tudsz gyűjteni napi ranglistás helyezéssel a szezonban. A  ranglistás eredmények után szerezhető drágakövekről ITT olvashatsz.

 4. Reklámok pusztítója: Ha ezt a küldetést választod, akkor azt kell meghatároznod, hogy egy szezon alatt hány videóhirdetést tudsz megnézni. Minden versenyszobás és barátjátékod után megnézhetsz egy-egy hirdetést.  A főoldalon, a bal alsó sarokban megjelenő ajándékdobozra kattintva  indíthatod el a videókat. Egy nap maximum 10 hirdetést tudsz megnézni.(A reklámokat a Google Ads biztosítja. Előfordulhat, hogy nincs olyan  hirdetés, amely megjeleníthető lehetne neked. Csak akkor válaszd ezt a  küldetést, ha az esetek nagy részében biztosan szoktál reklámot kapni. A  reklámok megjelenésére mi nem tudunk garanciát vállalni.)
  A Google videóhirdetéseket érintő fontos változásról lentebb olvashatsz!

 5. Kérdésíró (FV): A küldetés lényege, hogy a szezon alatt minél több olyan feleletválasztós kérdést  írj és küldj be a játékba, amelyet a játékosok többsége elfogad.

  Ebben a küldetésben csak a befogadott FV kérdések számítanak, a tippkérdések NEM!

 6. Toronyőr: Azok a villámháborús, hosszú hadjáratos, párbaj meccsek számítanak, amelyek végén mindhárom tornyod megmarad. (Ha játék közben egy tornyodat elveszted, de vissza tudod építeni, és három toronnyal zárod a meccset, akkor a küldetés teljesül.)

 7. Csak barátokkal: Ha inkább a barátaiddal szeretsz játszani, akkor ezt a küldetést neked ajánljuk! Minden olyan Barátjáték számít, amelyben minimum egy barátoddal, vagy egy barátod ellen játszol. (Így Villámháború és Hosszú Hadjárat esetén a második játékos lehet robot is.) A lényeg, hogy te is és a barátod is aktívan vegyetek részt a játékban.VIDEÓHIRDETÉSEK - VÁLTOZÁS!


GDPR  előírás alapján a Google bevezet egy beállítási lehetőséget, amelyen el  tudjátok fogadni, vagy el tudjátok utasítani a személyre szabott  reklámokat.

NAGYON  FONTOS! Jelenleg úgy tűnik, hogy ha NEM ENGEDÉLYEZITEK a személyre  szabott hirdetéseket, akkor nagy valószínűséggel nem jelenít meg a  Google videóhirdetést.

Így sem a videóhirdetésért járó jutalmakat nem tudjátok gyűjteni, sem a Reklámok pusztítója küldetést nem tudjátok teljesíteni.

Ha a felugró ablakon kiválasztott lehetőséget megváltoztatnátok, akkor azt utólag a beállítások menüben tehetitek majd meg.ÚJ VÁR


A vár következő 2 szintje is bevezetésre kerül. Az új várakat a Barakkban találhatod, és itt is fejlesztheted, ha elérted a megfelelő szezonpontot és összegyűjtötted a szükséges drágaköveket.


ÚJ VÁR
Szükséges Szezonpont
Drágakövek
Mennyiség
141 000 Szezonpont
10 240
5 120
2 560
142 000 Szezonpont
20 480
10 240
5 120ÚJ KATONÁK SÁRKÁNYREND TAGOKNAK


Ha tagja vagy a Honfoglalót támogató Sárkányrendnek, akkor a Barakkban most két új katona közül tudsz választani.Tudtad, hogy tagságoddal egy jó ügyet is támogatsz? Az előfizetéseddel a Honfoglaló Alapítvány munkáját segíted, így közösen teremthetünk lakhatási lehetőséget a nevelőszülőktől, vagy az állami intézetekből kikerülő fiatalok számára.

Legyél te is támogatónk!

alapitvany.honfoglalo.hu


ÚJ VÁLASZTHATÓ JUTALOM A KÜLDETÉSEKNÉL - SZÉRIAMENTŐ CSOMAG


Már ebben az új kliensben előkészítettük az új választható jutalom típust, amely a február 12-én induló szezontól lesz elérhető.