HÉTFŐN JÖNNEK AZ ÚJ VÁLASZTHATÓ KÜLDETÉSEK!

Hétfőn indul az év utolsó szezonja!

A választható küldetések listája ismét megújul. Szokás szerint a következő négy hétre is 2 küldetést választhattok, Sárkányrend tagok pedig hármat.


Az évzáró szezonban az alábbi hét küldetést találjátok majd:


1. Hóember küldetés:

Ez a küldetés csak 2023.12.25-12.31. között lesz elérhető. Tehát ha ezt a küldetést választod, akkor ebben az egy hétben tudod majd teljesíteni. A lényege, hogy bármelyik játékmódban is játszol, a terjeszkedés szakaszban foglald el azt a területet, amelyen a hóembert látod. A küldetésnél beállíthatod, hogy egy hét alatt, hány hóembert tudsz így begyűjteni.

FONTOS! Ha nem választod ki ezt a küldetést, a játékaid során begyűjtött hóemberek után, a játék végén megkapod a jutalmadat, akárcsak azok a játékosok, akik ezt a küldetést választották. 


2. Kérdésíró (Tipp)

A küldetés lényege, hogy a szezon alatt minél több olyan tippkérdést írj és küldj be a játékba, amelyet a játékosok többsége elfogad.

Ebben a küldetésben csak a befogadott tippkérdések számítanak, a feleletválasztós kérdések NEM!

A tippkérdések száma jóval alacsonyabb, mint a feleletválasztós kérdéseké. Ez minden nyelvi verzióra igaz. (Azonban van néhány verzió, ahol kifejezetten kevés a tippkérdés, ilyen például a bolgár, az orosz, a török, vagy épp a nemzetközi spanyol (Mundo) játék is.)


3. Nyerőszéria - Szövetség

A küldetés lényege, hogy ZSINÓRBAN hány Szövetség játékot tudsz lejátszani, amelyet két csillaggal fejezel be. A küldetésnél a csillagok számát tudod beállítani (nem a játékok számát)!

Tehát például a küldetés hetes szintjénél az 50 csillag 25 zsinórban, két csillaggal megnyert játékot jelent.

A küldetések szintjeihez tartozó csillagok számát az elmúlt szezon alapján határoztuk meg. 25 játékot zsinórban megnyerni nem teljesíthetetlen küldetés. Az előző szezonban is jó pár játékosnak sikerült akár ennél hosszabb szériát is elérnie.


A másik négy küldetést már korábbról ismeritek:


4. Szintlépés után (szintlépés után gyűtjs minél több szezonpontot)

5. Toronydöntés nélkül (toronydöntés nélkül nyerj Villámháborúban)

6. Toronydöntő (hány tornyot tudsz egy szezonban Párbaj játékmódban ledönteni)

7. Hosszú Hadjárat Stratéga (Hosszú Hadjáratban indítsd a háborút a legtöbb játékponttal)


Az utóbbi három küldetés kapcsán fontos tudnivaló, hogy a korábbi szezonban egy technikai probléma miatt aránytalanság volt a játékmódok között a küldetésekben. Ezt javítottuk és a most újra kikerülő küldetések már az új, módosított szintekkel kerülnek ki. (A Szövetség korábbi küldetése majd egy következő szezonban kerül újra elő.)