ÚJ SZEZON - ÚJ VÁLASZTHATÓ KÜLDETÉSEK

Hétfőn válassz újra küldetéseket az induló szezonra!


A választható küldetéseknél nem csak a küldetés típusát, szintjét, de a teljesítéséért járó jutalmat is beállíthatod. Így aranytallért, segítségeket, de akár drágaköveket is szerezhetsz!


A választható küldetések között időről időre újabb és újabb küldetések jelennek meg, így könnyen megtalálhatod a számodra legtesthezállóbbat. 


A hétfőn induló (2023.11.20.) új szezonban az alábbi küldetések közül választhatsz majd:Telitérképes győzelem:
Ha ezt a küldetést választod, akkor Szövetség csatáid során arra kell törekedned, hogy a Sötét Nagyúr minden területét elfoglaljátok. Más szóval, "telitérképpel" nyerjetek. Gondold át, hogy négy hét alatt (egy szezon), hány ilyen játékot tudsz teljesíteni.
Toronyőr:
Ennél a küldetésnél csak a Villámháború, a Hosszú Hadjárat és a Párbaj csaták számítanak. Minden ilyen játékmódban játszott csaták közül csak azok számítanak, amelyeket három toronnyal fejeztél be. Játék közben visszaépítheted a tornyodat. A lényeg, hogy a játék végén meglegyen mindhárom.
Gyengék védelmezője:
Azok a játékok számítanak, ahol Villámháború, vagy Hosszú Hadjárat során, a háború fázisának minden körében a két ellenfeled közül azt támadod meg, akinek épp több pontja van. Pontegyenlőség esetén bárkit támadhatsz, a küldetés ilyen esetben teljesül.
Csak barátokkal:
Ezt a küldetést azoknak ajánljuk, akik inkább barátjátékokat szeretnek játszani. Csak Villámháború, vagy Hosszú Hadjárat játékmódokban indított különszobás játékok számítanak, ahol mindkét barátod egész játék alatt aktív volt (válaszolt a kérdésekre, választott területet). A szobát bárki megnyithatja, meghívottként is beleszámít a küldetésedbe a játék.
Könyvtáros:
Ha aktívan használod a Könyvtárat, akkor ez a küldetés neked való. Gyűjts minél több könyvtárpontot a szezonban. Mindegy, hogy új kérdést küldesz be, hibás kérdést javítasz, vagy mások javaslatait bírálod el. A pontgyűjtés minden módja beleszámít a küldetésbe.
Rubin gyűjtő:
Napi ranglistás eredményeid után  szerzett Rubinok számát kell beállítanod ennél a küldetésnél. A  ranglistás eredmények után szerezhető drágakövekről ITT olvashatsz. Fontos, hogy csak a NAPI RANGLISTÁVAL gyűjtött rubinok száma számít!
Reklámok pusztítója:
A szezon során megnézett videóhirdetésekkel teljesítheted ezt a küldetést. Minden versenyszobás és barátjátékod után megnézhetsz egy-egy hirdetést. A főoldalon, a bal alsó sarokban megjelenő ajándékdobozra kattintva indíthatod el a videókat. Egy nap maximum 10 hirdetést tudsz megnézni. (A reklámokat a Google Ads biztosítja. Előfordulhat, hogy nincs olyan hirdetés, amely megjeleníthető lehetne neked. Csak akkor válaszd ezt a küldetést, ha az esetek nagy részében biztosan szoktál reklámot kapni. A reklámok megjelenésére mi nem tudunk garanciát vállalni.)Ne feledd, minden szezonban 2 küldetést választhatsz! Sárkányrend tagjaként pedig hármat.